WORD SUPERHELD, BLIEF THUUS!

Hallo, ik ben Nick. En sinds deze week ben ik een superheld. 

Waar mijn collega Superman met een cape om zijn lijf door de lucht vliegt en op die manier mensenlevens redt – of mijn andere partner in crime, Batman, die met zien moat Robin elke dag in de Batmobile stapt om de mensheid te redden van het kwaad, daar zijn mijn taken vrij simpel; op de bank zitten en Netflixen. Uiteraard wel met een door mijn moeder gemaakte cape, waarop ze de letter N van Nick heeft geborduurd. Voor het ultieme superhelden gevoel, zeg maar. 

We zitten momenteel in Zwartewaterland in een risicogebied wat zo langzamerhand zorgelijke toestanden aan begint te nemen. Elke avond luister ik op de lokale radio naar de interviews met Burgervader Eddy Bilder, voor wie mijn respect elke dag weer groeit. Dit soort situaties leren ze je niet op de school voor Burgemeesters, zullen we maar zeggen. 

En eigenlijk heeft meneer Bilder maar één heldere mededeling voor ons, probeer contact met anderen zoveel mogelijk te beperken. 

Dus, wil jij net als ik ook mensenlevens redden en een superheld worden? BLIEF THUUS!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.