GenemusiBente

‘Als André Rieu het kan, dan kan Bente het helemaal.’ André geeft elk jaar een paar optredens op het Vrijthof in Maastricht, dat is een groot plein wat dan volstroomt met mensen die de leeftijd hebben om te stemmen op 50plus en alleen maar programma’s van Omroep Max kijken. Die atten glaasjes advocaat met slagroom, in plaats van Jägerbombs, zeg maar.

En aangezien we in Genemuiden nu óók een violiste hebben wiens ster rijzende is, leek me dit een prachtig instapmoment. Bente, op het Havenplein, met een viool, die prachtige liedjes speelt. Ik wil niet meteen te veel aan de nog op te zetten playlist sleutelen, maar mocht er eventueel tijd en ruimte zijn voor een ‘Biestemerk medley’ met; Het Slavenkoor/Jij denkt maar dat je alles mag van mij/Oerend Hard/Als de klok van Arnemuiden, dan ben ik dik tevreden. (En vergeet ‘Nothing Else Matters’ niet, Genemuiden draagt Metallica een warm hart toe)

Zat ik alleen nog even met een eventuele datum, maar ook dit lijkt me vrij snel opgelost. In september is er ergens op een zaterdag: Genemusiment. En aangezien het Havenplein dan toch al gereed is voor een evenement, zat ik te denken om het die vrijdagavond vóór Genemusiment te doen. 

De naam voor dit violistische spektakel? GenemusiBente. 

Ik heb er zin in.


Reacties (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.