Drillrap-oorlog-achtige toestanden op het platteland

Niet alleen de Randstad is het decor van rivaliserende muziekgroepen die elkaar met kapmessen te lijf gaan, ook op het platteland in Overijssel is het nu tot een treffen gekomen waarin enkele gewonden met gebroken botten, uitgestoken ogen en een kapot gebit moesten worden afgevoerd

 

Het begon nadat piratenteam ‘De Knallende Beugel FM’ uit Gramsbergen afgelopen weekend op de frequentie (97,6FM) zat die eigenlijk met een vergunning gereserveerd was voor ‘Station de halfvolle onderbokse’ uut Rouveen. Na het over en weer sturen van wat sms-tekstberichten dat de ontvangst goed is en het aanvragen van wat dubieuze liedjes met dubbele bodem (Corry Konings – Huilen is voor jou te laat) werd afgesproken om elkaar die avond te ontmoeten in een weiland tussen Gramsbergen en Rouveen.

Na die ontmoeting waren er meerdere gewonden te betreuren. Jos en Willem van ‘De Knallende Beugel FM’ braken diverse botten nadat ze tijdens ‘Der Alte Dessauer’ op een toren van biertafels wilden staan, die vervolgens omviel. Reinier van ‘Station de halfvolle onderbokse’ wilde crowdsurfen op een stuk losgetrokken vloerplaat en raakte hierbij zijn voortanden kwijt. Dan was er nog het geval van Hans uit Rouveen, die de macht over het stuur van zijn fiets verloor en vervolgens met zijn oog op een ‘pas op: zachte berm’ bordje terecht kwam en sindsdien een glazen oog heeft.

 

Beide geheime zenders zijn op een geheim tentfeest in een weiland nader tot elkaar gekomen en zijn binnenkort te horen als ‘combinatie DKB & SDHVO.’ Dit alles via de 97puntje6, is stereo en een regeltje RDS voor de tekst beleving.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.